Délután 5kor megérkezett Miki. Mivel tegnap le lettem rázva, gondolom jóvátételként feldobta, hogy menjünk el a német-francia határhoz kirándulni.
Még világos volt mikor odaértünk, de már nagy kirándulás nem lett, mert gyorsan sötétedett. Itt van Németország legmagasabb vízesése, ami a hegy tetejéről indul, viszont a hegy túlsó oldala már Franciaország. Felújítás miatt nem lehetett a hegytetőre menni, de így is elég magasra felmentünk. Ott lepihentünk, már elég sötét volt, mikor megláttuk, hogy a környék tele van eltűnt kislányok (10-14éves) képeivel. Plusz egy 50 év körüli férfiról is akinek feltehetőleg néhány eltűnéshez köze lehet. elég ijesztő volt. Nem is maradtunk ott sokáig. Hát igen ott a nagy sötét sűrű erdőben, nem nehéz eltűnni.DSC 0743

DSC 0762A hegytetőn az országhatár(kicsit arrébb, de ez a turista szöveg)

DSC 0741

DSC 0750

A bejegyzés trackback címe:

https://kicsio.blog.hu/api/trackback/id/tr595832942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása